Categorii
Toate produsele
Brand-uri diverse

BIOBLAS SAMPON ARGAN OIL 360ML

Stoc epuizat
13.99 lei
Pentru toate tipurile de par. Repara si protejeaza firul de par. Sampon anticadere cu uleiuri organice care reda parului frumusetea naturala. Previne caderea parului. Hraneste si repara firul de par de la radacina pana la varf. Intareste si prelungeste viata firului de par.

INGRIJIRE INTENSA CU ULEI DE ARGAN

Datorita factorilor fizici si chimici, in timp, parul se deterioreaza si se subtiaza. Samponul Bioblas cu ulei de argan penetreaza firul de par,il hraneste si contribie la regenerarea acestuia de la radacina pana la varf. Reda parului frumusetea naturala.

Utilizare: aplicati pe parul si scalpul ud si masati. Spumati bine si clatiti. Repetati in caz de nevoie. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din plin.
Studii Clinice: Complexul vegetal patentat B19, dezvoltat de Bioblas a fost testat clinic si s-a constatat eficacitatea ei impotriva caderii parului precum si un efect puternic hranitor.
Satisfactia consumatorilor: Bazat pe un studiu de piata, 93% din utilizatori au declarat ca samponul Bioblas previne caderea parului.