Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

ROUA FLORILOR MIERE POLIFLORA 500GR

Stoc epuizat
14.99 lei
Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant.

Mierea poliflora este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.

Mierea poliflora are o valoare energetica de 3000 de kcal la 1 kilogram. Chiar daca este cristalizata proprietatile ei vindecatoare nu se pierd. Specialistii recomanda ca mierea sa fie consumata cu moderatie, doua-trei lingurite amestecate cu lapte sau fructe, de doua-trei ori pe zi.

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorita continutului sau bogat in fier. Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului si determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange. Este si un execelent remediu pentru oboseala fizica si psihica. Cosumul regulat previne probleme de crestere si demineralizarea oaselor.