Despre noi

ACA, Asociația Comerciantului Autohton din Arad, a luat ființă în 2015, iar noi ACA PIKE PLACE (ACA MARKET ANDREI MURESANU), ne-am alăturat grupului în anul 2016. SCOPUL nostru comun este promovarea comerțului tradițional și valorile acestui segment.

MISIUNEA noastra principala este susținerea producătorilor din țara noastră și implicit creșterea gradului de satisfacție al clienților noștri. Ne-am pliat pe dorințele clienților de a oferi calitate si economie de timp prin accesarea cu ușurință si livrare rapida a produselor de pe site-ului nostru.
Urmarim creșterea satisfacției clienților, prin promovarea produselor fabricate în România, produse sanatoase si necesare intreagii familii, (vegane, bio, fară zahăr, fără gluten, etc.).
Întotdeauna am fost foarte atenți la tendințele pieții și la cerințele clientilor, drept urmare, acest interes față de client ne-a adus în anul 2020, o creștere de 13% față de anul 2019 și un număr de 150000 de clienți permanenți.
Drumul către această ascensiune, a fost presărat cu multă muncă, din partea întregii noastre echipe. Am făcut investiții în permanență, în utilaje și echipamente moderne pentru a ușura procesul de lucru al angajaților noștri, dar și pentru a veni în sprijinul clienților noștri, expunând o gama variată și diversificată de produse, într-un spațiu destul de restrâns și oferind acestora o servire cât mai rapidă și eficientă.
Dorim să ne implicăm activ în educarea, informarea și recompensarea clienților care sunt interesați de un stil de viață sănătos.

CUI NE ADRESAM ?

Ne adresăm tuturor celor care vor sa găsească o gamă largă de produse, într-un singur loc, de unde pot cumpăra, tot ce au nevoie, la un preț accesibil, intr-un timp relativ scurt ( 30-60 minute maxim). Timpul de asteptare al clientului este o resursa limitata, de aceea, ne dorim ca livrarea la domiciliu sa fie cât mai rapidă. Îi încurajăm pe toți clienții noștri să ne împărtășească părerea despre serviciile oferite de noi, pentru a ne perfecționa continuu și pentru a-i mulțumi în continuare . În decursul anilor, am fost binecuvântați de mulți clienti care s-au declarat multumiți și au devenit, cumparători fideli în magazinul nostru din Arad, str. Andrei Muresanu, nr.9.

De ce să ne alegi pe noi?
  • Seriozitate
  • Calitate
  • Mereu proaspăt
  • Produse locale
  • Profesionalism
  • Livrare rapida