Categorii
Toate produsele
Davidoff

DAVIDOFF ESCURIO ROBUSTO 1BUC

Stoc epuizat
110 lei
Tip Produs Trabucuri
Producator Trabucuri Davidoff
Ambalaj Trabuc Cello
Colectie Davidoff Escurio
Forma Robusto
Tarie Puternic
Tip Wrapper Natural
Wrapper Ecuadorian Havana
Culoare Colorado
Lungime 11.43 cm
Inel 54
Binder / Filler Brazil / Brazil, Domincan Republic
O NOAPTE LA RIO INSPIRA O AVENTURA A GUSTULUI Inspirati de spiritul de pionierat al lui Zino Davidoff, noi continuam la Davidoff misiunnea noastra de a permite afficionados-ilor moderni sa experimenteze amestecuri unice si trabuce de neuitat. Aceasta misiune ne-a condus sa manufacturam un trabuc Brazilian incitant care ofera o intensa stimulare dulce si condimentata a palatului , imbinata cu rafinamentul si sofisticarea specifice semnaturii Davidoff.

Am gasit inspiratia in Rio, sufletul Brazilie si in ritmurile, aventurile si experientele bogate ale noptilor lui.Si, precum o noapte aventuroasa in acest oras vibrant, acest trabuc complex si original va va purta catre o aventura a gustului cu neasteptate rasuciri si intoarceri. Permiteti-ne sa va prezentam David Escurio. Ritm. Aventura. Originalitate.

Acest trabuc exceptional de captivant reprezinta o calatorie catre noi stimulari si senzatii.Fiecare trabuc Escurio mixeaza focul rafinat al frunzelor Cuban Criollo cu frunzele Brazilian Mata Fina brun pulsand in inima acestui amestec original de tutunuri. Continutul de tutunuri Dominicane si invelisul dintr-un Habano Seed Ecuadorian , adauga un echilibru unic acestui trabuc unic. De la inceput, amestecul intriga atunci cand condimentele intalnesc dulcele in timp ce ardeii chilli se imbina cu note mai blande, cremoase.Acestea sunt in curand completate in a doua treime de catre arome de stejar , lem dulce, fructe, sare si piele.In cele din urma sosesc arome de cafea si ciocolata cu chilli, culminand intr-o nota finala de o incantatoare complexitate. Trabucul isi schimba in mod constant aromele si declanseaza o noua experienta a gustului plina de rasuciri si intoarceri.
Produsul nu mai face parte din oferta noastră