Categorii
Toate produsele
Elmiplant

ELMIPLANT KIDS SPRAY FPS 50 150ML

Stoc epuizat
49.99 lei
Sensitive Sun Loțiune Spray Protecție Solară Pentru Copii FPS50+
Oferiți copilului dumneavoastră protecție solară de înaltă calitate cu Elmiplant Sensitive Loțiune Spray Protectoare FPS 50+!
Formula sa avansată este îmbogățită cu acid hialuronic și ulei din semințe de cânepă 100% bio, oferind îngrijire și protecție de lungă durată pielii sensibile a copiilor.
Actiune
Formula este îmbogățită cu:
Ulei de Cânepă 100% bio & din surse sustenabile, ce oferă hidratare în timp ce protejează pielea sensibilă de iritațiile cauzate de expunerea la soare. Formula fără parfum este dezvoltatî pentru a minimiza riscul apariției reacțiilor alergice.
Sistem de protecție fotostabilă cu spectru larg FPS 50+, infraroșu (IR)* și Lumină Vizibilă (VL)*, pentru protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVB+UVA+IR+VL), responsabile de îmbătrânirea prematură și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

TESTAT PEDIATRIC - DERMATOLOGIC
VEGAN FRIENDLY
PROTECȚIE SOLARĂ RIDICATĂ
FĂRĂ PARFUM

Utilizare: Nu pulverizați direct pe față, pulverizați întâi în palme și apoi aplicați din abundența pe față și corp înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent, în special după baie, ștergerea cu prosopulsau dacă ați transpirat. Evitați contactul cu zona ochilor.Reducerea cantității de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protecție al acestuia. Evitați expunerea excesiva la soare în timpul prânzului (10am - 4pm). Expunerea excesivă la soare chiar și utilizând produse de protecție solară, este periculoasă pentru sanatatea dvs. Produsele de protecție solară cu protejeaza 100% împotriva radiațiilor UV. Nu expuneți bebelușii și copiii mici direct la soare. Protejați-vă suplimentar folosing pălărie, tricou și ochelari de soare. A se utiliza pentru copii mai mari de 6 luni.
Produse similare