Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

ECOFRUX SUC DE CATINA ECO 100% 200ML

6 în stoc
21 lei
Cătina e un fruct mic, dar extrem de complex ca nutrienți, ceea ce îl face un aliat de nădejde în cadrul unui stil de viață sănătos.
Conține vitamina A (beta caroten) care ajută să ne menținem sănătatea ochilor, a pielii și contribuie la întărirea sistemului imunitar. Complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol) face și el parte din micul fruct de cătină. Acestea mențin energia la un nivel optim și își aduc contribuția în majoritatea proceselor care au loc în organism.

Vitaminele E, K, P şi F ajută la producerea de noi celule roșii (hematii) , coagularea normală, permeabilitatea vaselor capilare și la preîntâmpinarea depunerilor de colesterol pe vasele de sânge.

Microelemente pe care le conține cătina sunt alcătuite din calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi polinesaturați, uleiuri complexe din care se obţine uleiul de cătină, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonină, aminoacizi, fitosteroli şi enzime.

Dacă îți dorești un stil de viață sănătos îți recomanăm Sucul de Cătină Ecofrux deoarece fructele de cătină cresc natural într-un pământ bogat unde se dezvoltă armonios și sănătos.
Produse similare