Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

DORVENA PREMIUM PINOT NOIR 0.75L

4 în stoc
75 lei
Strada Eroilor 9, Pâncota
Județul Arad, România
Vinificare: strugurii, după desprinderea boabelor de pe ciorchine şi după tescuire, rămân în contact cu cojile, în recipiente din oţel inox timp de 4/8 zile. După efectuarea fermentaţiei alcoolice şi malolactice vinul este separat de drojdie şi pus în butoaie (barrique) timp de 12 luni; o afinare în sticlă timp de alte 12 luni completează realiza-rea acestuia.

Roşu cireaşă amară cu reflexe rubinii puternice
Un echilibrist, în vinul tânăr ies la iveală fructele roşii, căpşuni, cireşe iar la ma turitate înving condimentele, de la piper la cuişoare
Eleganţa şi fineţea preţioaselor miresme fructate şi condimentate umplu pala tul gurii cu senzaţii catifelate şi moi
Dovezile istorice ale Pinot Noir-ului datează de peste 2.000 de ani în Burgun dia, care este considerată aria sa nativă. Cu nume curios, derivat din forma compactă a ciorchinelui care aminteşte de un con de pin, este un strugure dificil dar cu potenţial mare; o adevărată încercare pentru agronomi şi enologi care, doar dato-rită unei mari măestrii, creează vinuri monovarietale unice.

De gustat cu felurile principale cu verdeţuri, cărnuri albe sau fileuri de peşte proaspăt prăjite

Interzis minorilor

În cazul achiziționării țigărilor sau iqos trebuie să aveți minim 18 ani.
Declarați pe propria răspundere ca aveti vârsta de cel puțin 18 ani impliniți și drept urmare nu încălcați prevederile legale în vigoare.
Produse similare