Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

SLOOP SMUTI GREEN GLOW SPIRULINA VERDE 250ML

Stoc epuizat
16.5 lei
E verde. E delicios. E 100% înviorare pentru corp și minte, atunci când rămâi fără energie. Și e superputerea care te face să strălucești și să dai tot ce-i mai bun din tine. E SlooP Doer Up Green Glow, cu spirulină și spanac.

Ingrediente: 34% suc de mere, 22% piure de banana, 22% piure de mango Alphonso, 20% suc de spanac, 1,8% suc de lămâie, 0.2% spirulină verde, antioxidant: vitamina C

Vezi și pachetul special Be a SLooP DOER UP pentru și mai MMMultă energie.

Ce este spanacul?
Spanacul este o legumă cu frunze verzi care își are originea în Persia. Este considerat foarte sănătos, deoarece este plin de nutrienți și antioxidanți. Există multe moduri de a consuma spanacul. Se poate cumpăra conservat sau proaspăt și consuma fie fiert sau crud, în mâncare sau în sucuri.

Beneficiile spanacului
Sănătatea ochilor
Spanacul este bogat în zeaxantină și luteină, care sunt carotenoizii responsabili de culoarea unor legume. Ochii conțin, de asemenea, cantități mari din acești pigmenți, care vă protejează ochii de daunele cauzate de lumina soarelui. Multe studii indică faptul că zeaxantina și luteina funcționează pentru a preveni degenerescența maculară și cataracta.

Sănătatea părului, pielii și a unghiilor
Spanacul este bogat în nutrienți pentru sănătatea pielii tale. Vitamina A ajută pielea să pară mai tânără, mai sănătoasă și mai hidratată. Vitamina C antioxidantă luminează aspectul pielii și alungă tenul neuniform și hiperpigmentarea. În același timp, vitamina K acționează pentru a vindeca cicatricile. Legumele cu frunze verzi cum ar fi spanacul sunt recunoscute ca fiind pline de calciu, fier si antioxidanți buni pentru unghii.

Bogat în antioxidanți
Spanacul conține Beta caroten, un antioxidant important care se transformă în vitamina A, esențială pentru piele, sistemul imunitar și păstrarea vederii bune. De asemenea, antioxidanții îmbunătățesc fluxul sanguin către creier și sistemul nervos.

Sursă bună de fibre
Spanacul conține multe fibre care facilitează digestia. 100 g de spanac conțin 2,2 grame de fibre alimentare care sunt esențiale în orice dietă. Fibrele sunt o categorie de carbohidrați responsabili de reglarea sistemului digestiv si menținerea intestinului sănătos.

Nutrienți
100 de grame de spanac crud conțin: Proteine 2,9 grame, Carbohidrați 3,6 grame, Fibre 2,2 grame, Vitamina C 28.1 miligrame,

Ce este spirulina?
Spirulina este printre cele mai populare suplimente din lume. Este plină de nutrienți și antioxidanți care pot aduce beneficii corpului și creierului, fiind considerată una dintre cele mai bogate în nutrienți alimente de pe Pământ.

Este o algă albastră-verzuie folosită încă din cele mai vechi timpuri de către azteci și de oamenii care trăiesc în zona Lacului Ciad din Africa. Aceasta este astăzi cultivată în lacuri sau iazuri datorită numeroaselor sale proprietăți. Spirulina existe sub doua forme: verde și albastră.

Beneficiile spirulinei verde
Spirulina este extrem de bogată în mulți nutrienți
Vitamina A: esențiala pentru piele, mucoase, vedere dar si pentru metabolismul fierului si funcționarea sistemului imunitar.

Vitamina B2: pentru funcționarea sistemului nervos, metabolismul fierului. De asemenea, joacă un rol în vedere și piele

Fosfor: pentru că organismul are nevoie de el pentru dinți și oase.

Vitamina E, seleniu și tirozina: toate fiind cunoscute pentru efectele lor anti-îmbătrânire. Tirozina încetinește îmbătrânirea celulelor pielii. Antioxidanții prezenți în ea elimină radicalii liberi care sunt responsabili de îmbătrânirea pielii.

Proteine: Spirulina conține o cantitate mare de proteine, acizi grași și fier, nutrienți necesari pentru a spori creșterea parului. Tratează căderea parului, facilitează reînnoirea lui și hidratează scalpul.

Puternic antioxidant și antiinflamator
Ficocianina este principalul compus activ al spirulinei și are puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Din acest motiv, spirulina este benefică atleților și sportivilor în general, oferind rezistență sporită și forță musculară crescută.

Nutrienți
O singură lingură (7 grame) de pulbere de spirulină uscată conține: Proteine 4 grame, Vitamina B1 – 11% din DZR, Vitamina B2 – 15% din DZR, Vitamina B3 – 4% din DZR, Cupru – 21% din DZR, Fier – 11% din DZR.

De asemenea, conține magneziu, potasiu și mangan și cantități mici din aproape orice alt nutrient de care ai nevoie.

În plus, aceeași lingură de spirulină conține doar 20 de calorii și 1,7 grame de carbohidrați digerabili.
O lingură (7 grame) de spirulină furnizează o cantitate mică de grăsime – aproximativ 1 gram – incluzând atât acizi grași omega-6, cât și omega-3 într-un raport de aproximativ 1,5-1,0.

Calitatea proteinei din spirulină este considerată excelentă – comparabilă cu ouăle deoarece oferă toți aminoacizii esențiali de care aveți nevoie.