Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

SLOOP SMUTI MANGOCLE MORCOV-MANGO 250ML

Stoc epuizat
14.5 lei
Vederea bună pentru bunătăți și bronzul perfect tocmai și-au găsit aliatul perfect, în această sticluță de smuti portocaliu-îndrăzneț, cu Morcov și Mango.

Ingrediente: 47% suc de morcovi, 15% piure de mango, 12% suc de mere, 9% piure de pară, 8% piure de banană, 8% piure de păstârnac, 1% suc de lămâie, vitamina C.

Am auzit cu toții pe bunica noastră spunând să mâncăm morcovi pentru că ne îmbunătățesc vederea. Unii dintre noi îi folosim vara sub formă de ulei de plajă pentru un bronz uniform și de durată. Însă morcovul conține nutrienți foarte sănătoși pentru întreg organismul.

Beneficiile consumului de morcovi
Ingredient minune pentru piele și ochi
Bogat în beta-caroten pe care organismul îl transformă în vitamina A, menține sănătatea retinei și are un impact pozitiv asupra vederii noastre. De asemenea, este demonstrat că beta-carotenul întârzie și minimizează bolile oculare legate de vârstă (cataractă).

De asemenea, beta-carotenul, datorită culorii sale, ne poate face pielea mai luminoasă. Aveți grijă însă, un consum în exces de morcovi poate face pielea temporar galben-portocalie!
Tot sucul de morcovi, deoarece este bogat în potasiu și vitamina A, menține corpul și pielea hidratată.

Ajută sistemul imunitar
Sucul de morcovi poate da un impuls sistemului imunitar. Atât vitaminele A cât și C găsite în sucul de morcovi acționează ca antioxidanți și protejează celulele imunitare de deteriorarea cauzată de radicalii liberi. În plus, sucul de morcovi este o sursă bogată de vitamina B6, oferind peste 30% din DZR într-un pahar (240 ml).

Controlează zahărul din sânge
Consumul de cantități mici de suc de morcovi poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge. S-a demonstrat că sucul de morcovi fermentat scade glicemia și are un indice glicemic (IG) scăzut. Acesta poate fi un bun înlocuitor pentru alte alimente cu IG ridicat.

Nutrienți
Un pahar de suc de morcov (240ml) conține: Proteine 2 grame, Fibre 2 grame, Vitamina A 255% din DZR, Vitamina C 23% din DZR, Vitamina K 31% din DZR, Potasiu 15% din DZR