Categorii
Toate produsele
Producatori Autohtoni

SLOOP SMUTI SFECLINA SFECLA-RODIE 250ML

Stoc epuizat
14.5 lei
Păstrează-ți inima mereu tânără și pleacă în cea mai sănătoasă aventură alături de un delicios smuti cu Sfeclă și Rodie.

Ingrediente: 30% suc de morcov, 25% piure de banană, 23% suc de mere, 18% suc de sfeclă, 3% suc de rodie, 1% suc de lămâie, vitamina C

Beneficiile sucului de sfeclă
Sfecla roșie a crescut în popularitate deoarece cercetătorii au identificat legături între consumul de suc de sfeclă roșie și scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și îmbunătățirea performanței atletice.

Sfecla roșie are un profil nutrițional excelent, care include o mulțime de vitamine esențiale, minerale și antioxidanți. De asemenea, conține compuși bioactivi unici numiți betalaine, care pot aduce beneficii sănătății.

Sfecla roșie se poate consuma crudă, sub formă de suc, în salată sau gătită împreună cu alte alimente precum humusul.

Profil nutrițional bun
O porție de 100 de mililitri (ml) de suc organic de sfeclă roșie, care este echivalentul unui pahar mic, conține 29 de calorii, 0 grăsimi și următorii nutrienți:

0,42 g de proteine
7,50 g carbohidrați
5,42 g zahăr
0,40 g fibre
Sucul de sfeclă roșie conține și antioxidanți. Antioxidanții reduc stresul oxidativ, pe care cercetările l-au asociat cu dezvoltarea cancerului, a afecțiunilor inflamatorii și a bolilor de inimă.
Produse similare