Categorii
Toate produsele
Naturavit

NATURAVIT CEAI AFINE 30GR

12 în stoc
2.6 lei
Ceaiul este recomandat pentru normalizarea tranzitului intestinal accelerat, mentinerea sanatatii vaselor de sange si a concentratiilor normale de acid uric. Acesta protejeaza vascularizatia oculara si ajuta la cresterea acuitatii vizuale. Contribuie la reducerea disconfortului ce poate aparea la nivelul pielii din diverse cauze. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale si al mucoasei anale.
Intern: - normalizarea tranzitului intestinal accelerat; - detoxifierea tractului intestinal, prin eliminarea florei de fermentatie si putrefactie; - mentinerea in concentratii normale a glucozei din sange; - protejarea si regenerarea vaselor capilare sanguine din piele si retina; - reducerea riscului de sangerare; - mentinerea in concentratii normale a acidului uric din sange.

Extern: - mentinerea sanatatii pielii; - reducerea disconfortului ce poate aparea la nivelul pielii din diverse cauze; - reducerea riscului de sangerare; - reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale.

Se toarna 250ml apă clocotită peste un pliculet de produs, se lasa la infuzat, apoi se consumă cald.
Produse similare